De Winthont De Winthont - Interieur

Loft Offices

Loft Offices bieden een rijkdom aan ruimte en mogelijkheden

De Winthont biedt zijn gebruikers een dynamische werkomgeving met maximale indelingsvrijheid. De architect heeft er alles aan gedaan om bij het ontwerp tegemoet te komen aan de wensen die gebruikers vandaag de dag aan een gebouw kunnen stellen. Transparantie, licht en lucht zijn cruciaal. Dus heeft iedere verdieping een buitenruimte, baadt het gebouw in licht en in het midden van de verdiepingen is ruimte voor ontmoeting en communicatie. Alles om een hedendaags ondernemersklimaat te realiseren.

“Ik stel me voor dat er midden in het gebouw ontmoetingsplekken komen en dat vides de verdiepingen met elkaar verbinden. Op de balkons kan na het werk worden nagepraat of lekker worden geluncht. Al met al een pand dat in alle opzichten klaar is voor het ‘Nieuwe werken’. Open ruime vloervelden, maar traditionele kamers langs de gevel zijn uiteraard ook mogelijk. Het volledige glazen front nodigt uit om binnen te komen en een ruime entreehal voor één of meerdere gebruikers geeft toegang tot het gebouw. De routing is helder, waardoor de bezoeker zich snel kan oriënteren. Welke indeling ook wordt gekozen, hier verandert niets aan. Dankzij de bouwkundige opzet zijn aanpassingen van het gebouw in de toekomst mogelijk. Deze vorm van flexibiliteit maakt het een gebouw voor de toekomst duurzaam in gebruik”, aldus de architect.

Architect Wouter Zaaijer: “Ontmoetingsplekken en goede communicatiemogelijkheden versnellen de kennisuitwisseling binnen een organisatie. Daar moet een gebouw wel geschikt voor zijn. Dat is De Winthont!”