De Winthont - Luchtfoto Grachten Utrecht Centrum van Utrecht
Locatiekaart - De Winthont - Utrecht

Locatie

Bereiken en bereikt worden

Niet alleen met de auto ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken voor medewerkers en bezoek. Dankzij de eigen parkeergarage met 250 eigen parkeerplaatsen behoort het zoeken naar een parkeerplaats tot het verleden. Het kloppend stadshart en het station van Utrecht zijn in tien minuten bereikbaar en de grote steden liggen in een cirkel om het kantoorgebouw heen. De Winthont, ook strategisch gezien een goede keuze.

Utrecht is een fantastische stad om te wonen én te werken. Utrecht heeft de Dom, de Jaarbeurshallen en een heel aantrekkelijk stadcentrum. Hier kunt u prima terecht voor een zakenlunch of om na het werk nog even te winkelen. Mede dankzij de centrale ligging in het land en het feit dat veel studenten ‘hun’ studiestad niet meer willen verlaten is het economische klimaat in Utrecht goed. Terecht vestigen ondernemers zich hier graag.

Niet alleen de cultuurhistorische waarden maar ook de landschappelijke aspecten worden erg gewaardeerd aan Utrecht. De stad ligt pal tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Vechtstreek, wat een veelzijdig natuurgebied oplevert. Gebruikers en bezoekers van De Winthont kijken aan één zijde prachtig uit over een stukje van dit natuurschoon.