De Winthont - Entree De Winthont - Exterieur

De Winthont

Samen met het nieuwe Van der Valk congreshotel maakt dit nieuwe kantoorgebouw aan de rand van Utrecht een statement. Goed zichtbaar en schitterend om te zien.

Uitstekende bereikbaarheid, kwaliteit, voldoende parkeergelegenheid en duurzaamheid kwalificeren het kantoorgebouw. Hier onderneemt u op een toplocatie in het hart van Nederland met alle zakelijke voorzieningen binnen handbereik. De Winthont ligt ideaal. Pal langs de A12 en vlakbij de A27 en de A2.

Met deze ontwikkeling wordt een impuls gegeven aan de Winthontlaan. Leegstaande gebouwen maken plaats voor deze eyecatcher. Ondernemers die hun horizon willen verbreden en op zoek zijn naar een meer dan inspirerende werkomgeving doen er goed aan om een Loft Office in De Winthont te overwegen.

Het kantoorgebouw heeft een vloeroppervlakte van 10.000 m² en 250 inpandige parkeerplaatsen. De kantoorruimte wordt verhuurd. Wilt u één of meerdere verdiepingvloeren? Aan u de keuze. Laat u inspireren en bekijk hier een aantal indelingsmogelijkheden.

HET TIJ GEKEERD

De Winthont ligt aan de Winthontlaan. Net als de andere straatnamen in de omgeving refereert de Winthont aan één van de 98 Nederlandse schepen die meededen aan de Zeeslag bij Nieuwpoort. Deze slag werd in 1653 uitgevochten tussen Nederlanders en de Engelsen. De slag eindigde in één van de zwaarste maritieme nederlagen uit de Nederlandse geschiedenis. Het tij is uiteraard al lang gekeerd en met de komst van De Winthont krijgt de naam een nieuwe lading. Die van vrijheid, stijl en ruimte.